Je bent hier : Home Schuttingen Schutting tussen beton palen

Een schutting plaatsen tussen betonnen palen

Wil je de schutting van jouw erf veranderen en zoek je een bedrijf die top kwaliteit kan leveren voor de beste prijzen? Neem dan contact op met ons. Wij leveren houten schuttingen die wij plaatsen tussen betonpalen en wij garanderen met de afscheidingen dat je een oplossing krijgt die duurzaam is en weinig onderhoud nodig heeft. Wij kunnen de beton palen leveren en plaatsen inclusief de houten panelen, maar je kan er ook voor kiezen om de betonnen palen bij ons te bestellen om ze daarna zelf te plaatsen.

Een schutting plaatsen tussen betonnen palen

Een top klasse leverancier van schuttingen

Wij zijn een top klasse leverancier van erf afscheidingen. Wij volgen de markt nauwlettend en zorgen er dan ook voor dat we altijd datgene kunnen leveren wat gangbaar is. De laatste jaren zijn vooral de schuttingen, die tussen de betonpaal wordt verankerd, erg populair geworden. Wij zijn daarin niet achtergebleven en bieden de schutting tussen de betonnen paal dan ook aan.

Een schutting van hout en beton

De laatste jaren is vooral de schutting van hout met betonpalen erg populair geworden. Wij leveren deze schuttingen die erg stevig zijn en weinig onderhoud nodig hebben. Wij plaatsen de betonpalen bij voorkeur op een betonnen fundering of poeren zodat de palen er bijzonder stevig bij staan. Een ander voordeel van betonpalen en een betonnen fundering is dat de kans dat houtrot vat krijgt op het hout een stuk minder is.

Lees hieronder de mogelijkheden die wij aanbieden:

✓ Houten schuttingen
✓ Schuttingen met hout en beton
✓ Poorten voor schuttingen
✓ Betonnen schuttingen
✓ Schutting geplaatst tussen betonnen palen
✓ Schuttingen geplaatst op betonnen fundering

Ik wil een offerte aanvragen!