Je bent hier : Home Schuttingen Schutting van hout en beton

Voordelen houten beton schutting

Wil je een duurzame schutting dan is een hout beton schutting een ideale oplossing. Deze schuttingen hebben als voordeel dat het hout geen contact zal maken met de grond waardoor het hout veel langer mee zal gaan. Lees verder welke voordelen deze schuttingen hebben of neem contact met ons op voor meer informatie.

Schutting van hout en beton

Een schutting van hout en beton

Een hout beton schutting is een schutting waarbij er een betonnen fundering zal worden gemaakt waarop de houten panelen worden gemonteerd. Deze constructie heeft als voordeel dat de schutting zeer stevig verankerd is op de grond en dat het hout geen contact maakt met de grond. Hierdoor zal houtrot een veel minder grote kans krijgen dan wanneer de schutting in de basis van hout zou zijn. Er zijn verschillende mogelijkheden om een schutting te voorzien van een betonnen geraamte zodat er altijd meer dan voldoende mogelijkheden zijn om de schutting volledig aan te passen naar behoefte. De betonnen palen kunnen eventueel ook geplaatst worden op betonnen poeren om het nog steviger te verankeren op de grond.

Welke houten panelen zijn geschikt?

In principe zijn alle houten panelen geschikt voor een hout beton schutting. Het maakt ook niet uit welke houtsoort er gebruikt is of welke constructie de houten panelen hebben. De betonnen palen kunnen zodanig geplaatst worden dat ze geheel op maat geplaatst worden zodat elke maat paneel ertussen past.

De voordelen op een rijtje:
✓ Veel minder houtrot
✓ Alle maten panelen mogelijk
✓ Schutting geplaatst op betonnen poeren mogelijk
✓ Verschillende designs en patronen mogelijk
✓ Duurzame oplossing
✓ Stevig verankerd op de grond

Ik wil een offerte aanvragen!