Je bent hier : Home Schuttingen Schutting van hout

De mooiste en de beste schutting van hout

Heb je plannen om de schuttingen van jouw tuin te laten vervangen en zoek je een bedrijf die dit professioneel kan verzorgen? Neem dan contact met ons op. Wij leveren houten schuttingen en garanderen een top klasse schutting voor de beste prijs. Wij kunnen de schutting ook plaatsen voor de beste tarieven die je maar kunt vinden. Met een houten schutting van ons bent je er zeker van dat je een afscheiding krijgt voor jouw tuin die jarenlang zal blijven staan en die weinig onderhoud behoeft.

Schutting van hout

De vakmensen voor schuttingen

Wij zijn de vaklieden voor houten schuttingen en afscheidingen in combinatie van hout en beton. Wij leveren de panelen en de palen en kunnen, indien je dat wenst, de schutting ook plaatsen. Ons hout is van absolute top kwaliteit en onze vakmensen zijn ervaren vaklieden die de kunst verstaan om houten schuttingen op de juiste manier te plaatsen.

Veel is mogelijk bij ons

Bij ons kun je diverse houten schuttingen laten plaatsen en bestellen. Wij leveren o.a. afscheidingen die van beton en hout zijn. Hierbij wordt er eerst een fundering van beton gelegd waar betonnen palen op gemonteerd worden. Tussen de betonnen palen worden dan de houten panelen gemonteerd. Lees hieronder in de opsomming wat wij kunnen leveren.

– Houten schuttingen
– Schuttingen met hout en beton
– Poorten voor schuttingen
– Betonnen schuttingen
– Schutting geplaatst tussen betonnen palen
– Schuttingen geplaatst op betonnen fundering

Laat jezelf informeren over de mogelijkheden

Wil je meer weten van de mogelijkheden die wij bieden voor houten schuttingen? Aarzel dan niet en neem contact op met ons voor meer informatie. Wij geven met alle plezier een geheel vrijblijvende offerte voor een houten schutting naar jouw keuze en garanderen top kwaliteit en duurzaamheid.

En wanneer je besluit dat wij deze ook moeten plaatsen dan verzekeren wij jou er ook van dat dit vakkundig zal gebeuren voor het beste tarief dat je maar wensen kunt.

Ik wil een offerte aanvragen!