Je bent hier : Home Schuttingen Schutting van hout en beton (Luxe)

De mooiste luxe schuttingen van hout en beton

Voor een mooie tuin is er niets mooier dan een fraai afgewerkte luxe houten schutting die rechtop staat en tegen een stootje kan. Deze luxe houten schuttingen kunnen nog steviger neergezet worden wanneer ze geplaatst worden tussen stevige betonnen palen. Op deze manier staat de luxe schutting als een huis. Lees verder om meer te weten te komen over onze houten erfafscheidingen in combinatie met betonnen palen of neem contact met ons op voor meer informatie.

Met betonnen palen een betere schutting

Wanneer houten schuttingen geplaatst worden dan is het altijd zaak om in de gaten te houden dat de schutting er stevig bij staat. Het zou anders zonde zijn wanneer jouw luxe houten schutting bij de eerste de beste herfststorm meteen omver ligt. Luxe hout beton schuttingen kunnen hierin voorzien. Deze luxe houten schuttingen worden geplaatst met betonen poeren en palen als basis zodat de schutting steviger staat en houtrot minder kans krijgt.

Alles is mogelijk bij ons

Wanneer je bij ons een schutting bestelt dan krijgt je van ons diverse mogelijkheden. Wij kunnen vrijwel alle houtsoorten combineren met de houten afscheidingen die tussen de betonnen palen staan. Ook zijn er verschillende patronen mogelijk voor het plaatsen van de houten panelen.

Lees hieronder wat er allemaal mogelijk is bij ons:
✓ Houten schuttingen
✓ Schuttingen met hout en beton
✓ Poorten voor schuttingen
✓ Betonnen schuttingen
✓ Schutting geplaatst tussen betonnen palen
✓ Schuttingen geplaatst op betonnen fundering

Ik wil een offerte aanvragen!