Je bent hier : Home Schuttingen Tuinschermen

De mooiste tuinschermen voor de beste prijs

Wil je nieuwe tuinschermen laten plaatsen in jouw tuin en zoek je een professioneel bedrijf die dit kan verzorgen voor de beste prijs? Informeer dan bij ons naar de mogelijkheden. Wij leveren houten schuttingen die o.a. tussen betonnen palen gemonteerd kunnen worden. Je kan bij ons het tuinscherm bestellen en zelf in de tuin plaatsen maar je kan het ook door ons laten plaatsen. Lees verder over de mogelijkheden die wij bieden of neem, geheel vrijblijvend, contact met ons op voor meer informatie.

Tuinschermen

Tuinschermen van top klasse

Onze tuinschermen blinken uit in hun top klasse. Wij kunnen diverse mogelijkheden aanbieden zoals hardhout, vurenhouten tuinschermen met verschillende patronen en gevlochten tuinschermen. Er is bij ons altijd wel een oplossing voorhanden voor het tuinscherm zoals jij die in jouw gedachten hebt. Wij leveren tevens de toegangspoorten die in het tuinscherm geplaatst kunnen worden.

Jouw afscheiding tussen betonnen palen

Nog mooier, en zeker ook veel steviger, wordt het tuinscherm wanneer deze geplaatst is tussen betonnen palen. Op deze manier staat het tuinscherm als een huis in de tuin en is de kans op houtrot ook een stuk kleiner. Wij kunnen het tuinscherm ook plaatsen op een betonnen fundering of betonnen poeren. Informeer bij ons naar de mogelijkheden voor deze erfafscheidingen.

Bekijk hieronder de mogelijkheden die wij aanbieden:

✓ Schuttingen met hout en beton
✓ Houten schuttingen
✓ Poorten voor schuttingen
✓ Schutting geplaatst tussen betonnen palen
✓ Betonnen schuttingen
✓ Schuttingen geplaatst op betonnen fundering

Laat jezelf informeren over de mogelijkheden

Wil je meer weten van de mogelijkheden die wij bieden voor tuinschermen? Aarzel dan niet en neem contact op met ons voor meer informatie. Wij geven met alle plezier een geheel vrijblijvende offerte voor een tuinscherm naar jouw keuze en garanderen top kwaliteit en duurzaamheid.

En wanneer je besluit dat wij de tuinschermen ook moeten plaatsen dan verzekeren wij jou er ook van dat dit vakkundig zal gebeuren voor het beste tarief dat je maar wensen kunt.

Ik wil een offerte aanvragen!