Blokhut schuttingen

We leveren en monteren houten schuttingen zoals u dat wilt. We komen bij u langs en verwijderen eventueel uw oude schutting of groenstrook en plaatsen er een nieuwe schutting voor terug.

Schutting tussen beton
We komen bij u langs om in te meten!

Onze specialisten weten precies waar ze op moeten letten bij het opmeten. Zo voorkomt u verrassingen achteraf.

Bij Schutting-enzo.nl geloven we dat een schutting meer is dan slechts een grensafscheiding; het is een verlengstuk van uw persoonlijke ruimte. Daarom bieden wij een uitgebreide selectie houten schuttingen, ontworpen om aan diverse behoeften en stijlen te voldoen. Of u nu op zoek bent naar de warme uitstraling van grenen, de robuuste eigenschappen van douglas, of de luxueuze duurzaamheid van hardhout, ons assortiment biedt keuzemogelijkheden die aansluiten op uw wensen.

 

Onze blokhut schuttingen worden vervaardigd met oog voor detail en streven naar perfectie. Elk paneel is zorgvuldig geconstrueerd om stabiliteit en duurzaamheid te garanderen, terwijl de natuurlijke nerf en warme tinten een prachtig visueel aspect toevoegen aan uw buitenruimte.

 

Bij Schutting-enzo.nl hechten we waarde aan maatwerk, omdat we begrijpen dat elke tuin uniek is. Onze houten schuttingen zijn beschikbaar in diverse hoogtes en stijlen, en kunnen worden aangepast aan uw specifieke voorkeuren. Of het nu gaat om een strakke moderne uitstraling of een meer traditioneel ontwerp, wij bieden flexibiliteit in vormgeving en afmetingen.

 

Wanneer u kiest voor een blokhut schutting van Schutting-enzo.nl, kiest u voor kwaliteit en service. Voor persoonlijk advies staan onze deskundige medewerkers klaar om u te begeleiden bij het maken van de juiste keuzes voor uw specifieke behoeften.

Contact

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden?

Wij helpen u graag bij het selecteren en plaatsen van een houten schutting. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Aarzel niet om vrijblijvend contact met ons op te nemen en de opties te bespreken. Indien gewenst, kunnen wij ook bij u langskomen om de situatie ter plaatse te bekijken.

Wanneer u voor ons kiest voor het plaatsen van een houten schutting, begeleiden wij u van begin tot eind. Wij helpen u bij het kiezen van het geschikte materiaal en zorgen tevens voor het afvoeren van eventueel overgebleven materiaal. Schutting & Zo is dé ideale keuze voor het installeren van een houten schutting in de regio Tilburg.

Contact opnemen

Indien u vragen heeft of opmerkingen, vernemen wij die graag. Ons streven is om altijd binnen 3-4 werkdagen contact met u op te nemen. In periodes van grote drukte bestaat de mogelijkheid dat dit niet haalbaar is, waardoor de reactietijd enkele dagen langer kan zijn. Wij danken u voor uw begrip en geduld.

Schakel JavaScript in je browser in om dit formulier in te vullen.
Condition
Hieronder vind u antwoorden op veel gestelde vragen

Veel gestelde vragen

Wat is een fixeer lat?

Een fixeerlat is een lat die langs de paal wordt gemonteerd om het werken van de schutting in de hoogte te beperken.

Wat is de breedte van de panelen?

Wij maken alle schuttingen op maat in onze eigen werkplaats. Alle afmetingen kunnen in overleg worden gemaakt.

Zit er beton bij de palen?

Bij een blokhut profiel schutting wordt er standaard beton bij de palen gestort.

Wat is de hoogte van een schutting?

De maximale hoogte wordt samen in overleg bepaald.