Kwalitatieve poortoplossingen voor uw woning

Onze poorten worden vervaardigd in onze eigen werkplaats. Dit doen we om de beste kwaliteit te kunnen garanderen richting onze klanten. Alle poorten zijn door ons op maat gemaakt.

Poort van hout
We komen bij u langs om in te meten!

Onze specialisten weten precies waar ze op moeten letten bij het opmeten. Zo voorkomt u verrassingen achteraf.

Onze houten poorten zijn niet slechts functioneel, maar ook een esthetische toevoeging aan elke buitenruimte. Ontworpen met oog voor detail en vervaardigd met duurzame materialen, bieden onze poorten niet alleen privacy en beveiliging maar voegen ze ook een vleugje karakter toe aan uw omgeving.

 

Bij Schutting-enzo.nl begrijpen we dat de keuze voor de juiste poort een belangrijke beslissing is. Onze uitgebreide collectie houten poorten biedt diverse stijlen, variërend van klassiek tot modern, zodat u de poort kunt vinden die perfect aansluit bij uw smaak en de uitstraling van uw woning. Onze houtsoorten, waaronder grenen, douglas en hardhout, worden zorgvuldig geselecteerd om duurzaamheid en weerbestendigheid te waarborgen.

 

Wat onze houten poorten onderscheidt, is niet alleen de kwaliteit van het materiaal, maar ook het vakmanschap waarmee ze zijn vervaardigd. Onze ervaren ambachtslieden zorgen voor nauwkeurige afwerking en een lange levensduur, zodat u jarenlang kunt genieten van uw investering.

Bovendien bieden we maatwerkopties voor houten poorten, zodat deze perfect passen bij uw specifieke behoeften en ruimte. Of u nu op zoek bent naar een enkele of dubbele poort, met of zonder decoratieve elementen, wij streven ernaar om aan al uw wensen te voldoen.

Contact

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Wij helpen u graag bij het selecteren en plaatsen van een poort. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Aarzel niet om vrijblijvend contact met ons op te nemen en de opties te bespreken. Indien gewenst, kunnen wij ook bij u langskomen om de situatie ter plaatse te bekijken.

Wanneer u voor ons kiest voor het plaatsen van een poort, begeleiden wij u van begin tot eind. Wij helpen u bij het kiezen van het geschikte materiaal en zorgen tevens voor het afvoeren van eventueel overgebleven materiaal. Schutting & Zo is dé ideale keuze voor het installeren van een poort in de regio Tilburg. Laat ons u helpen om uw buitenruimte te voorzien van een hoogwaardige en duurzame poort.

Contact opnemen

Indien u vragen heeft of opmerkingen, vernemen wij die graag. Ons streven is om altijd binnen 3-4 werkdagen contact met u op te nemen. In periodes van grote drukte bestaat de mogelijkheid dat dit niet haalbaar is, waardoor de reactietijd enkele dagen langer kan zijn. Wij danken u voor uw begrip en geduld.

Schakel JavaScript in je browser in om dit formulier in te vullen.
Condition
Hieronder vind u antwoorden op veel gestelde vragen

Veel gestelde vragen

Heeft de poort een slot?

De poort heeft standaard een cilinderslot met RVS deurbeslag.

Zijn verschillende afmetingen mogelijk?

Wij maken alles in onze werkplaats op maat. Elke afmeting is bij ons dus mogelijk.

Wat is de breedte van een standaard poort?

De standaard maat van een poort is 100cm breedt.

Wat is de hoogte van een poort?

De hoogte van een poort wordt samen in overleg bepaald.