Luxe overkappingen

Wij plaatsen ook overkappingen en luxe buitenverblijven. Gemaakt van het beste Douglas hout. Vaak in combinatie met een glazen schuifwand en verlichting.

Overkapping
We komen bij u langs om in te meten!

Onze specialisten weten precies waar ze op moeten letten bij het opmeten. Zo voorkomt u verrassingen achteraf.

Breng de luxe naar buiten met de prachtige houten overkappingen van Schutting-enzo.nl! Laat uw buitenruimte transformeren tot een stijlvolle oase met onze hoogwaardige, op maat gemaakte overkappingen. Of u nu droomt van een gezellige loungeplek in de tuin of een elegante toevoeging aan uw woning, onze luxe houten overkappingen bieden de perfecte combinatie van comfort en verfijning.

 

Met onze op maat gemaakte luxe houten overkappingen creëren we een harmonieuze U-vormige ruimte die perfect aansluit bij uw levensstijl. Of u nu droomt van een chique buitenlounge of een uitnodigende eethoek, onze overkappingen bieden een unieke mix van stijl en functionaliteit.

 

Bij Schutting-enzo.nl streven we naar vakmanschap en duurzaamheid. Onze luxe houten overkappingen worden vervaardigd met hoogwaardige materialen en oog voor detail. Of het nu gaat om een strak modern design of een meer traditionele uitstraling, wij passen de overkapping aan uw persoonlijke voorkeuren aan.

 

Laat ons uw buitenruimte transformeren met een luxe houten overkapping in U-vorm. Neem vrijblijvend contact met ons op om uw wensen te bespreken en ontdek hoe wij uw buitenleven naar een hoger niveau kunnen tillen.

 

Op zoek naar inspiratie of voorbeelden?
Hieronder vindt u enkele prachtige overkappingen die wij hebben gebouwd. Vervaardigd van hoogwaardig hout, waaronder Douglas en Eiken. Sommige zijn voorzien van een glazen schuifwand voor een ultieme tuinkamer ervaring, terwijl anderen beschikken over een geïsoleerde schuur voor comfortabel werken in een warme ruimte. De mogelijkheden zijn divers. Ontdek de verschillende mogelijkgedeb en voeg zelf uw persoonlijke wensen toe aan de overkapping.

Contact

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden?

Wij helpen u graag bij het selecteren en plaatsen van een luxe overkapping. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Aarzel niet om vrijblijvend contact met ons op te nemen en de opties te bespreken. Indien gewenst, kunnen wij ook bij u langskomen om de situatie ter plaatse te bekijken.

Wanneer u voor ons kiest voor het plaatsen van een houten schutting, begeleiden wij u van begin tot eind. Wij helpen u bij het kiezen van het geschikte materiaal en zorgen tevens voor het afvoeren van eventueel overgebleven materiaal. Schutting & Zo is dé ideale keuze voor het plaatsen van een luxe overkapping in de regio Tilburg.

Contact opnemen

Indien u vragen heeft of opmerkingen, vernemen wij die graag. Ons streven is om altijd binnen 3-4 werkdagen contact met u op te nemen. In periodes van grote drukte bestaat de mogelijkheid dat dit niet haalbaar is, waardoor de reactietijd enkele dagen langer kan zijn. Wij danken u voor uw begrip en geduld.

Schakel JavaScript in je browser in om dit formulier in te vullen.
Condition
Hieronder vind u antwoorden op veel gestelde vragen

Veel gestelde vragen

Heb ik een vergunning nodig?

Dit verschilt per locatie. In sommige gevallen is voor het plaatsen van een schutting een vergunning nodig, vooral als deze een bepaalde hoogte overschrijdt. Raadpleeg de lokale bouwvoorschriften om zeker te zijn.

Zijn de overkappingen op maat te maken?

Ja, wij leveren op maat gemaakte houten overkappingen. Zo kunnen wij voldoen aan specifieke wensen en afmetingen, zodat de overkapping perfect past bij uw buitenruimte.

Heb ik garantie?

Ja, wij bieden garantie op onze houten overkappingen. De garantieperiode kan variëren, afhankelijk van het type overkapping en de gebruikte materialen. Neem contact op voor details over de garantievoorwaarden.

Hoe wordt de overkapping geplaatst?

Ons ervaren team van vakmensen verzorgt de professionele installatie van de houten overkapping. Van het plaatsen van de benodigde palen tot het zorgvuldig monteren van de constructie, wij nemen het volledige proces uit handen.