Schuttingen van beton

We leveren en monteren schuttingen van beton zoals u dat wilt. We komen bij u langs en verwijderen eventueel uw oude schutting of groenstrook en plaatsen er een nieuwe schutting voor terug.

Schutting van Beton
Inmeetservice

We komen bij u langs op locatie en meten uw nog te plaatsen schutting

Wil je een nieuwe schutting laten plaatsen en zoek je bij voorkeur een schutting die staat als een huis en ook een mooie uitstraling heeft? Kies dan voor een beton schutting. Betonnen schuttingen kunnen een hele mooie uitstraling geven in de tuin en staan als een rots. Wij plaatsen de beton schutting voor jou zoals jij dat wenst en wij zorgen er ook voor dat je voldoende keuze krijgt bij ons voor een betonnen schutting die helemaal naar wens is.

 

Het lijkt overdreven maar dat is het niet. Een betonnen schutting kan zeker een bijzonder mooie uitstraling geven in de tuin. Daarbij zijn betonnen schuttingen bijzonder stevig en is er veel mogelijk v.w.b. afwerking. Wij kunnen het beton namelijk vrij bewerken zolang het beton nog niet uitgedroogd is.

 

Denk maar eens aan de volgende mogelijkheden:

✓ Romeinse motieven
✓ Rots motieven
✓ Granieten motieven

 

Staat de optie er niet bij die jij in je gedachten heeft? Aarzel dan niet en neem contact met ons op om de mogelijkheden door te bespreken.

 

Wanneer wij de schutting plaatsen dan werken wij de schutting compleet af. Wij plaatsen de schutting bij voorkeur op een betonnen fundering of betonnen poeren en zorgen ervoor dat alles gebruiksklaar wordt opgeleverd.

 

Lees hieronder wat er allemaal mogelijk is:

✓ Meerdere kleuren mogelijk
✓ Verschillende patronen
✓ Combinaties met hout ook mogelijk
✓ Maximale bescherming tegen betonrot

Contact

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw schutting?

Wij helpen je graag met het uitzoeken en het plaatsen van een poort. Ben je benieuwd naar de mogelijkheden? Neem vrijblijvend contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. Desgewenst is het ook mogelijk dat we bij je langskomen om de situatie te bekijken.Wanneer je voor ons kiest voor het plaatsen van een poort helpen we je van begin tot eind. Van het uitzoeken van het materiaal tot het afvoeren van mogelijk restmateriaal. Schutting & Zo is de beste keus voor het plaatsen van een schutting in de omgeving van Tilburg.

Contact opnemen

Heb je een vraag of opmerking dan horen we dat graag. Wij streven ernaar altijd binnen 3-4 werkdagen contact met je op te nemen. Bij grote drukte kan het voorkomen dat dat niet lukt. Dan kan het een paar dagen langer duren.

Schakel JavaScript in je browser in om dit formulier in te vullen.
Condition
Hieronder vind u antwoorden op veel gestelde vragen

Veel gestelde vragen

Wat zijn de voordelen van een schutting van beton?

Een schutting van beton biedt duurzaamheid, stabiliteit en weinig onderhoud. Het is bestand tegen verschillende weersomstandigheden en heeft een lange levensduur.

Kan ik mijn betonnen schutting schilderen?

Sommige betonnen schuttingen kunnen worden geverfd of behandeld om een specifieke uitstraling te creëren. Raadpleeg de fabrikant voor geschikte verf- of behandelingsopties.

Zijn betonnen schuttingen onderhoudsarm?

Ja, betonnen schuttingen vereisen over het algemeen weinig onderhoud. Af en toe schoonmaken kan voldoende zijn om ze in goede staat te houden.

Wat is de levensduur van een betonnen schutting?

Betonnen schuttingen hebben over het algemeen een langere levensduur dan houten schuttingen en kunnen tientallen jaren meegaan met minimaal onderho