Losse schuttingschermen tussen bestaande bouw

We leveren en monteren schuttingen tussen betonnen palen zoals u dat wilt. We komen bij u langs en verwijderen eventueel uw oude schutting of groenstrook en plaatsen er een nieuwe schutting voor terug.

Schutting schermen
Inmeetservice

We komen bij u langs op locatie en meten uw nog te plaatsen schutting

Wil je de schutting van jouw erf veranderen en zoek je een bedrijf die top kwaliteit kan leveren voor de beste prijzen? Neem dan contact op met ons. Wij leveren houten schuttingen die wij plaatsen tussen betonpalen en wij garanderen met de afscheidingen dat je een oplossing krijgt die duurzaam is en weinig onderhoud nodig heeft. Wij kunnen de beton palen leveren en plaatsen inclusief de houten panelen, maar je kan er ook voor kiezen om de betonnen palen bij ons te bestellen om ze daarna zelf te plaatsen.

 

Wij zijn een top klasse leverancier van erf afscheidingen. Wij volgen de markt nauwlettend en zorgen er dan ook voor dat we altijd datgene kunnen leveren wat gangbaar is. De laatste jaren zijn vooral de schuttingen, die tussen de betonpaal wordt verankerd, erg populair geworden. Wij zijn daarin niet achtergebleven en bieden de schutting tussen de betonnen paal dan ook aan.

 

De laatste jaren is vooral de schutting van hout met betonpalen erg populair geworden. Wij leveren deze schuttingen die erg stevig zijn en weinig onderhoud nodig hebben. Wij storten standaard beton bij de palen voor de extra stevigheid. Een ander voordeel van betonpalen en een betonnen onderplaat is dat de kans dat houtrot vat krijgt op het hout een stuk minder is.

Contact

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden?

Wij helpen u graag bij het selecteren en plaatsen van een schutting tussen betonnen palen Bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Aarzel niet om vrijblijvend contact met ons op te nemen en de opties te bespreken. Indien gewenst, kunnen wij ook bij u langskomen om de situatie ter plaatse te bekijken.

Wanneer u voor ons kiest voor het plaatsen van een houten schutting, begeleiden wij u van begin tot eind. Wij helpen u bij het kiezen van het geschikte materiaal en zorgen tevens voor het afvoeren van eventueel overgebleven materiaal. Schutting & Zo is dé ideale keuze voor het installeren van een schutting tussen betonnen palen in de regio Tilburg.

Contact opnemen

Indien u vragen heeft of opmerkingen, vernemen wij die graag. Ons streven is om altijd binnen 3-4 werkdagen contact met u op te nemen. In periodes van grote drukte bestaat de mogelijkheid dat dit niet haalbaar is, waardoor de reactietijd enkele dagen langer kan zijn. Wij danken u voor uw begrip en geduld.

Schakel JavaScript in je browser in om dit formulier in te vullen.
Condition
Hieronder vind u antwoorden op veel gestelde vragen

Veel gestelde vragen

Geven jullie garantie?

Wij geven standaard 10 jaar garantie op onze schuttingen. Wij werken uiteraard uitsluitend met hoogwaardige materialen.

Heb ik een vergunning nodig?

Dit verschilt per locatie. In sommige gevallen is voor het plaatsen van een schutting een vergunning nodig, vooral als deze een bepaalde hoogte overschrijdt. Raadpleeg de lokale bouwvoorschriften om zeker te zijn.

Wat is het prijsbereik voor een schutting?

De kosten variëren afhankelijk van het materiaal, de lengte, de hoogte en of je het zelf plaatst of laat installeren. Houten schuttingen kunnen bijvoorbeeld goedkoper zijn dan luxe composietmaterialen.

Hoe hoog mag schutting zijn?

De maximale hoogte van een schutting kan variëren per gemeente en is vaak vastgelegd in plaatselijke bouwvoorschriften. Meestal varieert dit tussen de 1 en 2 meter, maar het is belangrijk de lokale regelgeving te controleren.