Kwalitatieve schuttingen van Hout en Beton met motief

We leveren en monteren luxe schuttingen van hout en beton zoals u dat wilt. We komen bij u langs en verwijderen eventueel uw oude schutting of groenstrook en plaatsen er een nieuwe schutting voor terug.

Schutting tussen beton
We komen bij u langs om in te meten!

Onze specialisten weten precies waar ze op moeten letten bij het opmeten. Zo voorkomt u verrassingen achteraf.

Voor een prachtige tuin is er niets eleganter dan een luxe houten schutting die niet alleen fraai is afgewerkt maar ook bestand is tegen diverse weersomstandigheden. Onze luxe houten schuttingen kunnen nog robuuster worden geplaatst wanneer ze worden gecombineerd met stevige betonnen palen. Op deze manier staat de luxe schutting als een onwrikbaar geheel. Lees verder om meer te ontdekken over onze houten erfafscheidingen in combinatie met betonnen palen, of neem contact met ons op voor gedetailleerde informatie.

 

Bij het plaatsen van houten schuttingen is het altijd cruciaal om ervoor te zorgen dat de schutting stevig staat. Niets is immers vervelender dan een prachtige luxe houten schutting die bij de eerste de beste herfststorm omver wordt geblazen. Luxe hout beton schuttingen bieden hiervoor een uitstekende oplossing. Deze luxe houten schuttingen worden geïnstalleerd met betonnen poeren en palen als solide basis, waardoor de schutting niet alleen steviger staat maar ook beter bestand is tegen houtrot. Op deze manier geniet u niet alleen van een esthetisch aantrekkelijke tuinafscheiding, maar ook van duurzaamheid en langdurige kwaliteit.

 

Kies voor de perfecte combinatie van stijl en stevigheid met onze luxe hout beton schuttingen. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie over hoe deze schuttingen uw tuin kunnen transformeren en verrijken. Wij staan klaar om u te adviseren en een op maat gemaakte oplossing te bieden die aansluit op uw specifieke wensen en behoeften.

Contact

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden?

Wij helpen u graag bij het selecteren en plaatsen van een schutting van hout en beton. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Aarzel niet om vrijblijvend contact met ons op te nemen en de opties te bespreken. Indien gewenst, kunnen wij ook bij u langskomen om de situatie ter plaatse te bekijken.

Wanneer u voor ons kiest voor het plaatsen van een houten schutting, begeleiden wij u van begin tot eind. Wij helpen u bij het kiezen van het geschikte materiaal en zorgen tevens voor het afvoeren van eventueel overgebleven materiaal. Schutting & Zo is dé ideale keuze voor het installeren van een luxe schutting van hout en beton in de regio Tilburg.

Contact opnemen

Indien u vragen heeft of opmerkingen, vernemen wij die graag. Ons streven is om altijd binnen 3-4 werkdagen contact met u op te nemen. In periodes van grote drukte bestaat de mogelijkheid dat dit niet haalbaar is, waardoor de reactietijd enkele dagen langer kan zijn. Wij danken u voor uw begrip en geduld.

Schakel JavaScript in je browser in om dit formulier in te vullen.
Condition
Hieronder vind u antwoorden op veel gestelde vragen

Veel gestelde vragen

Geven jullie garantie?

Wij geven standaard 10 jaar garantie op onze schuttingen. Wij werken uiteraard uitsluitend met hoogwaardige materialen.

Heb ik een vergunning nodig?

Dit verschilt per locatie. In sommige gevallen is voor het plaatsen van een schutting een vergunning nodig, vooral als deze een bepaalde hoogte overschrijdt. Raadpleeg de lokale bouwvoorschriften om zeker te zijn.

Hoe hoog mag mijn schutting zijn?

De maximale hoogte van een schutting kan variëren per gemeente en is vaak vastgelegd in plaatselijke bouwvoorschriften. Meestal varieert dit tussen de 1 en 2 meter, maar het is belangrijk de lokale regelgeving te controleren.

Wat is het prijsbereik voor een schutting?

De kosten variëren afhankelijk van het materiaal, de lengte, de hoogte en of je het zelf plaatst of laat installeren. Houten schuttingen kunnen bijvoorbeeld goedkoper zijn dan luxe composietmaterialen.