Ontdek Maatwerk bij Schutting-enzo.nl

Of het nu gaat om het creëren van een sfeervolle pergola, een stevige schutting, een elegant verhoogd terras, of andere op maat gemaakte constructies zoals vlonders, schuren, overkappingen, carports, muur aanbouw, houten bruggen, steigers, of poorten, ons ervaren team staat klaar om jouw ideeën tot leven te brengen.

Vloer
We komen bij u langs om in te meten!

Onze specialisten weten precies waar ze op moeten letten bij het opmeten. Zo voorkomt u verrassingen achteraf.

Bij Schutting-enzo.nl gaan we verder dan standaardoplossingen. We bieden op maat gemaakte bouwprojecten die aansluiten op uw unieke wensen en behoeften. Ons toegewijde team staat paraat om uw buitenruimte te transformeren met op maat gemaakte bouwprojecten. Of u nu droomt van een sierlijke pergola, een stevige schutting, een uitnodigend verhoogd terras, of andere op maat gemaakte constructies zoals vlonders, schuren, overkappingen, carports, houten bruggen, steigers, of poorten, wij brengen uw ideeën tot leven.

 

Wat maatwerk bij Schutting-enzo.nl uniek maakt, is ons begrip van uw individuele behoeften. We luisteren naar uw visie en ontwerpen op basis daarvan oplossingen die perfect aansluiten op uw levensstijl en esthetische voorkeuren. Ons team van ervaren vakmensen gaat ambachtelijk te werk, waarbij aandacht voor detail en kwaliteit voorop staan.

 

Een op maat gemaakte pergola kan een betoverend element in uw tuin worden, terwijl een stevige schutting zowel privacy als karakter toevoegt. Een verhoogd terras creëert een elegante ruimte om te ontspannen, terwijl andere maatwerkopties zoals vlonders, schuren en overkappingen functionaliteit combineren met stijl.

 

Of u nu een carport nodig heeft om uw voertuig te beschermen, een houten brug om een charmant element aan uw landschap toe te voegen, of een steiger en poort voor een doordachte toegangsoplossing, Schutting-enzo.nl is uw betrouwbare partner voor unieke bouwprojecten.

 

Neem vandaag nog contact met ons op voor een persoonlijk adviesgesprek en ontvang een vrijblijvende offerte op maat. Laat Schutting-enzo.nl uw buitenruimte omvormen tot een gepersonaliseerd paradijs dat aansluit op uw dromen en behoeften.

Contact

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Wij helpen u graag verder. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Aarzel niet om vrijblijvend contact met ons op te nemen en de opties te bespreken. Indien gewenst, kunnen wij ook bij u langskomen om de situatie ter plaatse te bekijken.

Wanneer u voor ons kiest, begeleiden wij u van begin tot eind. Wij helpen u bij het kiezen van het geschikte materiaal en zorgen tevens voor het afvoeren van eventueel overgebleven materiaal. Schutting & Zo is dé ideale keuze.

Contact opnemen

Indien u vragen heeft of opmerkingen, vernemen wij die graag. Ons streven is om altijd binnen 3-4 werkdagen contact met u op te nemen. In periodes van grote drukte bestaat de mogelijkheid dat dit niet haalbaar is, waardoor de reactietijd enkele dagen langer kan zijn. Wij danken u voor uw begrip en geduld.

Schakel JavaScript in je browser in om dit formulier in te vullen.
Condition
Hieronder vind u antwoorden op veel gestelde vragen

Veel gestelde vragen

Maken jullie ook een Pergola?

Een opvallend houten element is de pergola: een constructie van balken en latten die de hoogte in gaat. Pergola's zijn volledig op maat gemaakt, waarbij de vorm afhankelijk is van de tuinlay-out, de beoogde functie, en uw persoonlijke smaak. Als u een schaduwrijke plek in uw tuin wilt creëren, kunnen klimplanten langs de pergola groeien of kan er een zeil over worden gespannen. Daarnaast kan een pergola dienen als poort om delen van de tuin te scheiden. Het fungeert ook als een opvallend element dat extra karakter aan de tuin toevoegt. Het is belangrijk om vooraf goed na te denken over de gewenste functie en de locatie van de pergola. Met talloze mogelijkheden denken we graag met u mee om de perfecte pergola te realiseren.

Maken jullie ook een Vlonder?

Een vlonder is een verhoogd platform, meestal gemaakt van hout, dat dient als een zitgedeelte in de tuin. Het vlonderterras, zoals het wordt genoemd, is dus in feite een houten terras. Soms bevinden vlonders zich ook langs het water en fungeren ze tegelijkertijd als een steiger. Een vlonder kan worden ingericht als een comfortabele en sfeervolle zitplaats.

De constructie van een vlonder bestaat uit houten liggers, indien nodig bevestigd op palen. Op deze liggers worden vervolgens de dekplanken gemonteerd. De planken kunnen glad zijn of een ribbelprofiel hebben, afhankelijk van de voorkeur. Als de vlonder in de schaduw ligt of niet overdekt is, wordt een ribbelprofiel vaak aanbevolen.

Maken jullie ook een Steiger?

Een tuin aan het water is prachtig, maar als je toch wat extra ruimte wilt creëren, biedt een steiger mooie mogelijkheden. Een steiger kan ook delen van de tuin met elkaar verbinden die anders lastig of niet begaanbaar zouden zijn.

Maken jullie ook een Schuur?

Schuren zijn verkrijgbaar in diverse vormen en afmetingen, en het is een element waar goed over nagedacht moet worden. Het beslaat immers minimaal een aantal vierkante meters en blijft vaak vele decennia staan. Een tijdloze schuur is dan ook een verstandige keuze. Het is vooral essentieel om de functie van de schuur te overwegen. Wordt het alleen gebruikt voor gereedschap, of moeten er ook fietsen worden opgeborgen? Misschien wordt het zelfs een werkruimte. De indeling en grootte van de schuur worden aangepast aan deze specifieke wensen.

Maken jullie ook een Carport?

Indien er voldoende ruimte beschikbaar is in uw tuin, is het wellicht een overweging waard om een carport te laten bouwen. Op deze manier blijft uw auto schoon en droog, en niet onbelangrijk, u heeft altijd een parkeerplek. Een carport kan zowel aan het huis als aan de schuur worden bevestigd, maar het is ook mogelijk om de constructie vrijstaand te plaatsen.

Maken jullie ook een Verhoogd terras?

Vaak ervaren we dat de tuin lager ligt dan het huis, of er is zelfs helemaal geen tuin. Daarvoor bieden we een eenvoudige oplossing: een verhoogd terras. Op deze manier verlengen we de woonruimte, en met slechts een kleine drempelovergang kan men direct genieten van de frisse buitenlucht.