Je bent hier : Home Schuttingen Schutting van beton

Een schutting met beton als basis

Wil je een nieuwe schutting laten plaatsen en zoek je bij voorkeur een schutting die staat als een huis en ook een mooie uitstraling heeft? Kies dan voor een beton schutting. Betonnen schuttingen kunnen een hele mooie uitstraling geven in de tuin en staan als een rots. Wij plaatsen de beton schutting voor jou zoals jij dat wenst en wij zorgen er ook voor dat je voldoende keuze krijgt bij ons voor een betonnen schutting die helemaal naar wens is.

Schutting met Beton

Waarom een betonnen schutting

Het lijkt overdreven maar dat is het niet. Een betonnen schutting kan zeker een bijzonder mooie uitstraling geven in de tuin. Daarbij zijn betonnen schuttingen bijzonder stevig en is er veel mogelijk v.w.b. afwerking. Wij kunnen het beton namelijk vrij bewerken zolang het beton nog niet uitgedroogd is.

Denk maar eens aan de volgende mogelijkheden:

✓ Romeinse motieven
✓ Rots motieven
✓ Granieten motieven

Staat de optie er niet bij die jij in je gedachten heeft? Aarzel dan niet en neem contact met ons op om de mogelijkheden door te bespreken.

Wanneer wij de schutting plaatsen dan werken wij de schutting compleet af. Wij plaatsen de schutting bij voorkeur op een betonnen fundering of betonnen poeren en zorgen ervoor dat alles gebruiksklaar wordt opgeleverd.

Lees hieronder wat er allemaal mogelijk is:

✓ Meerdere kleuren mogelijk
✓ Verschillende patronen
✓ Combinaties met hout ook mogelijk
✓ Maximale bescherming tegen betonrot

Ik wil een offerte aanvragen!